Skip to main content

Reparatie dak- en gevelbekleding

Experts in kosten reducerend herstellen van duurzame bouwelementen.

We onderscheiden ons simpelweg door ervaring...

Bij Voortman maken we high end repairs aan dak en wandbeplating, zoals het kosten reducerend herstellen van duurzame bouwelementen zoals daken en gevelbekleding. Onze schade specialist kan de meest uiteenlopende schades en problemen aan uw product herstellen, zoals deuken en krassen aan geïsoleerde sandwichpanelen, deuren, ramen, puien, luifels, profielen en andere bouwelementen. 

Vaak moeten complete delen vervangen worden of zelfs gevels gedemonteerd worden vanwege de verdekte bevestiging van de bouwelementen. Maar omdat veel bouwmaterialen niet eenvoudig te verwijderen zijn vanwege lange levertijden of omdat ze niet meer gemaakt worden, is onze herstelmethode een effectieve en kostenbesparende oplossing. Onze producten en methoden worden al decennialang met succes toegepast in de autoherstelbranche.

Onze reparatiemethode is bewezen effectief en kostenefficiënt en de automotive producten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en sluiten naadloos aan op bestaande systemen, zoals coilcoat en poederlakken. Bovendien wordt onze reparatiemethode erkend door schade-experts en verzekeraars.

Waarom zou u vervangen als herstel een hele goede oplossing is? Voortman herstelt onder andere sandwichwand- en dakpanelen, stalen damwand en beplating, kleur- en metallic verschillen, overheaddeuren en loopdeuren, aluminium poedercoat kozijnen en composietbeplating.

Onze werkzaamheden omvatten herstelwerk, spuitwerk, schadeherstel van sandwichpanelen, vervangen van zetwerk en panelen, en renovatie van oude bedrijfshallen.

Er zijn veel sandwichpanelen fabrikanten. We hebben ervaring met alle types profielen, schade geisoleerde panelen en coatings. We repareren sandwichpanelen van diverse leveranciers zoals panelen van Falk Bouwsystemen, schade aan sandwichpanelen van SAB profiel, deuken op panelen van Joris Ide of bijvoorbeeld schade aan Kingspan panelen.

Ook diverse herstellen we diverse coatings. Zoals Tatasteel coatings, herstel aan prisma coating, herstel van een HPS coating. Opfrissen en herstel van poedercoating.

Is alle schade aan panelen of damwand te repareren? Nee, maar er zijn wel veel mogelijkheden. We onderscheiden ons simpelweg door kennis en ervaring. We bezitten over een compleet ingerichte mobiele werkplaats waar wij o.a recepten en kleuren ter plekke kunnen maken.

  Veelgestelde vragen

  Reparatie dak- en gevelbekleding

  Wat voor soort schades kunnen jullie herstellen aan bouwelementen?

  Voortman Coating & Onderhoud is gespecialiseerd in het herstellen van deuken en krassen aan geïsoleerde sandwichpanelen, deuren, ramen, puien, luifels, profielen en andere bouwelementen.

  Hoe zorgen jullie ervoor dat het herstel onzichtbaar wordt en overeenkomt met de originele kleur en glans?

  Door middel van een veelzijdige hersteltechniek brengen wij het oorspronkelijke profiel terug en spuiten we de schadedelen over in de exacte kleur en glans, zonder kleurverschillen. We maken hierbij gebruik van vakkundig herstel en een kleurmatch op hoog niveau, zoals specials en metallic.

  Kunnen jullie ook gevels en complete bouwelementen renoveren?

  Ja, naast het herstellen van schades aan bouwelementen kunnen we ook gevels en complete bouwelementen renoveren.

  Hoe verhoudt het herstel van bouwelementen zich tot het vervangen ervan in termen van kosten?

  Het herstel van bouwelementen is vaak een effectieve en kostenbesparende methode ten opzichte van het vervangen ervan. Veel bouwmaterialen zijn namelijk niet eenvoudig te verwijderen, hebben lange levertijden of worden niet meer gemaakt. Daarnaast wordt de reparatiemethode erkend door schade-experts en verzekeraars.

  Welke materialen en methoden gebruiken jullie om schade te herstellen en zijn deze erkend door schade-experts en verzekeraars?
  We maken gebruik van producten en methoden die al decennia met succes worden toegepast in de autoherstelbranche, zoals coilcoat en poederlakken. Deze methoden en producten zijn van hoge kwaliteit en sluiten naadloos aan op bestaande systemen. De reparatiemethode wordt erkend door schade-experts en verzekeraars. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de materialen en methoden die we gebruiken.
  Offerte

  Maak uw gebouw
  weer als nieuw!

  Neem vandaag nog contact op met Voortman Coating & Onderhoud voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw vastgoed kunnen beschermen, onderhouden en renoveren.